Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

MEDIAALINEN PERUSKURSSI LAHDESSA 2021

KURSSI SUUNNITTEILLA SYKSYLLE 2021 

 

Ohjaajina toimivat Riitta Korhonen, Erja Piironen ja Unna Nuutinen, vierailevat ohjaajat mahdollisia.

Kurssin pituus on 80 tuntia (yht. 10 pv).

 

Kurssin tavoitteena on mediaalisuuden tunnistaminen ja kehittäminen, itsetuntemuksen lisääminen, omiin henkisiin lahjoihin tutustuminen ja niiden kehittäminen. Kurssin aikana sinulla on mahdollisuus löytää myös oma eritysalueesi. Kurssin toteutuksessa hyödynnetään yksilö-, pari – ryhmätyöskentelyä ja kurssiin kuuluu myös kotitehtäviä. Kurssista annetaan osallistumistodistus.

Voit hakeutua kurssille, mikäli olet suorittanut Henkisen tietouden kurssin ja olet jonkun spiritualistisen seuran jäsen. Kurssi toteutuu, mikäli hakuehdot täyttäviä hakijoita on riittävästi (10 -16 henkilöä). Lisätietoja kurssista saat Riitta Korhoselta hiekkakello@gmail.com (040 7529 294) tai Erja Piiroselta erja.piironen@metsanhenki.fi (040 5720 230).

 

Kurssille hakeudutaan hakulomakkeella, jonka voit tulostaa tästä tai pyytää Riitta Korhoselta. Hakemus tulee palauttaa 8.2.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hiekkakello@gmail.com tai postitse osoitteella: Riitta Korhonen, Patomäentie 7a, 15610 Lahti (kuoreen merkintä ”hakemus”).

 

Ohjaajat suorittavat osallistujavalinnan. Saat kirjallisen vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiin. Osallistumismaksu on 80 €/pv. Kurssimaksu maksetaan aina ennen kurssipäivää. Hintaan sisältyy ohjaus (kaksi ohjaajaa läsnä jokaisella kerralla), opetusmateriaali sekä kahvi/tee. Kurssipäivä maksetaan, vaikka olisit estynyt osallistumasta johonkin kurssipäivään.