Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lahden Seudun Henkinen Kasvu Ry

YHDISTYKSEN OHJELMAN LISÄTIETOJA

 

Meedio Mirka Mykkänen su 25.3. klo 15 - 16.30

Mirkka Mykkänen on meedio Espoosta. Mirkkan suvussa mediumismi kulkee suvun luonnollisena ominaisuutena erityisesti äidin puolelta. Mirkka Mykkänen on meedio siksi, että elämässä on tärkeää olla järki ja tunteet tasapainossa, jotta ihminen voi hyvin. Koulutukseltaan Mirkka on varatuomari. Vapaa-ajalla Mirkka on kansainvälinen meedio, joka on toiminut meediona Suomen lisäksi mm. Hollannissa ja Norjassa. Yksi Mirkkan tärkeimpiä opettajia on ollut Suomessakin vieraillut englantilainen Paul Jacobs. Mirkka on myös järjestänyt kurssimatkoja Paulin keskukseen Saksaan sekä Arthur Findlay Collegeen Englantiin ja useita meediovierailuja Suomeen, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus nähdä, kokea ja ymmärtää, että mediumismi on luonnollinen osa elämää.

 

Intuitiivinen tanssi-ilta

Tanja Kettumäki
Pe  13.4. ja pe 18.5.

Kehoosi tallentuvat tunteesi elämäsi varrelta, niin kokemasi hyvät ja ihanat kuin raskaat ja negatiivisetkin tunteesi. Oletko tietoinen omasta kehostasi ja kantamista tunteista? Kehosi on ihana ilmaisuväline tässä materian maailmassa. Intuitiivinen liike ja tanssi auttavat sinua saamaan kiinni näistä tunteistasi ja pysähtymään juuri meneillään olevaan hetkeen. Antaudu lempeään kehosi ohjaukseen ja kuuntele mitä kehosi sinulle kertoo. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita, kehossasi sinulla on jo kaikki mitä tarvitset. Päälle vaatteet, joissa on mukava liikkua. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Tanja Kettumäki, puh. 050 538 1584 tai foxiefox(a)hotmail.com.

 

Kanavointeja Jakatzilta

Sinikka Sihvonen ma 7.5. klo 18 - 20

"Olen toiminut Jakatzin kanavana vuodesta 1995 lähtien. En ole käynyt mediaalista koulutusta, vaan se on minulle annettu lahja.  Jakatz on auttamassa ihmisiä tuomalla apua heidän elämäntilanteisiinsa.  Pidän myös yksityisistuntoja, jolloin asioita voidaan käsitellä laajemmin ja syvemmin kuin mitä ryhmässä tapahtuu." -Sinikka