Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lahden Seudun Henkinen Kasvu Ry

YHDISTYKSEN OHJELMAN LISÄTIETOJA

 

Tunne tilasi -luentosarja

Eija Tikka
Ma 4.9., ma 18.9., ma 2.10. ja ma 16.10.

Eija Tikka on terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija.  Luentosarja käsittelee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kuinka itse voimme vaikuttaa omaan olotilaamme. Tiedostatko sinä oman tilasi? Hoidatko miten kehoasi, joka toimii henkesi kotina? Minkälaisia ovat ajatuksesi ja uskomuksesi ja mistä ne tulevat? Tiedätkö kuinka henkesi voi? Eija on keskittynyt erityisesti piilossa olevan kroonisen stressireaktion ongelmiin. Stressin ja painonhallinnan vaikeus on luentosarjan punainen lanka. 

  • 4.9. Keho, aivot, hormonit ja niiden vaikutus painonhallintaan
  • 18.9. Mieli, ajatukset, uskomukset, sanat, tunteet ja tavat sekä niiden vaikutus painonhallintaan
  • 2.10. Hengen, mielen ja kehon tasapaino ja yhteys painonhallinnan perustana
  • 16.10. Mitä pitää muuttua ja miten, että painonhallinta sujuu?

 

 

Astrologian valossa -luentosarja

Johanna Karpov
To 28.9., ti 24.10. ja to 23.11.

Johanna on astrologian tuntija ja kouluttaja, joka tutustuttaa kuulijat lempeällä ja kiinnostavalla tavalla astrologian saloihin. Syksyn aikana kolme erillistä luentokokonaisuutta. Ilmoittautuminen 21.9. mennessä unna.nuutinen(at)gmail.com tai 050 4349 036.

  • 28.9. Persoona astrologian valossa: kuinka luoda itselleen mahdollisimman tasapainoinen elämä
  • 24.10. Persoonan sisäinen kehitys astrologisesti: progressiivinen kuu astrologisella kartalla
  • 23.11. Ihmissuhteet astrologian valossa: opi ymmärtämään itseäsi ja kumppaniasi

 

 

Intuitiivinen tanssi-ilta

Tanja Kettumäki
Pe 15.9., pe 13.10. ja pe 17.11.

Kehoosi tallentuvat tunteesi elämäsi varrelta, niin kokemasi hyvät ja ihanat kuin raskaat ja negatiivisetkin tunteesi. Oletko tietoinen omasta kehostasi ja kantamista tunteista? Kehosi on ihana ilmaisuväline tässä materian maailmassa. Intuitiivinen liike ja tanssi auttavat sinua saamaan kiinni näistä tunteistasi ja pysähtymään juuri meneillään olevaan hetkeen. Antaudu lempeään kehosi ohjaukseen ja kuuntele mitä kehosi sinulle kertoo. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita, kehossasi sinulla on jo kaikki mitä tarvitset. Päälle vaatteet, joissa on mukava liikkua. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Tanja Kettumäki, puh. 050 538 1584 tai foxiefox(at)hotmail.com.

 

 

Tunne taide intuitiivisesti

Jaana Järvenpää
To 5.10., to 19.10. ja to 2.11.

Tunnetaideterapeutti-opiskelija, vedicArt ja intuitiivinen maalari. Tule maalaamaan itsesi todeksi. Salli nähdä oma valosi ja varjosi miten ne ovat luoneet sinut ja miten ne vaikuttavat elämääsi nyt. Tutustumme omaan sisäiseen taiteilijaamme, vahvistamme yhteyttämme häneen ja samalla koemme vahvaa eheytymistä ja voimaantumista olla se, joka on (kuka minä olen). Tapaamme kolme kertaa; 5.10., 19.10., ja 2.11. klo 17.30 – 20.00 Tähtisalilla. Jokainen kerta on omanlainen kokonaisuus eli sitoutumista kaikkiin kolmeen ei tarvita. Sinun ei myöskään tarvitse osata maalata/piirtää. Uskallus heittäytyä omaan luomisen tilaan on ainoa edellytys. Välineet kuuluvat osallistumismaksuun. Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet nyt. Ilmoittautumiset 28.9. mennessä Eija Tikalle sinuntilasi(at)gmail.com tai tekstiviestillä 0400 605 979. Kurssimaksu 30€, jäseniltä 25 € tilille FI23 4212 1220 0869 65, Lahden seudun henkinen kasvu ry. Viitenro 100324.

 

 

Elämäni voimavarat – Aamujeni avainsanat 3/3

Eija Orpana
Ma 9.10.

"Olen Eija Orpana. 1980 luvun puolivälissä aloin etsiä, tutkia ja opiskella keinoja, miten vahvistaa itseä ja omaa henkistä hyvinvointia jaksaakseni elää ja kasvaa arjen haasteiden kanssa. Tuo tutkimusmatka jatkuu yhä! Erilaisia luentoja ja kursseja erilaisille kohderyhmille olen saanut pitää 1990 luvun loppupuolelta lähtien. Tarkoituksenani on  innostaa kuulijoita löytämään itsessään iloa, rauhaa, tasapainoa ja tyytyväisyyttä voimaksi joskus ankarankin arjen keskellä.
Mottoni on:  Kun myrsky yltyy, on paattia vahvistettava!"

ANTEEKSIANNON ARMAHDUS – LUOPUMISEN LUJITUS – KIITOLLISUUDEN ” KIRITYS”
Tämän kolmannen illan teemana  on KIITOLLISUUS. Kuinka löytää ja lisätä kiitollisuutta elämään vaikeuksienkin keskellä?
Teemme erilaisia harjoituksia sanoin, kuvin ja kirjoittaen. Mukaan tarvitset avoimen sydämen lisäksi  oman muisti- tai päiväkirjan, sekä mieluisen kynän ja värikynät  (ei välttämätön) .
Tervetuloa mukaan voimaantumaan yhdessä!

Voit osallistua iltaan, vaikket olisi osallistunut kahteen aikaisempaan iltaan. Maksu etukäteen Lahden seudun henkinen kasvu ry:n tilille FI23 4212 1220 0869 (Helmi Säästöpankki). Käytä maksaessasi viitettä 100133. Näytä maksutosite tullessasi. Ilmoittautumiset pe 6.10. mennessä annamaria.vaittinen(at)gmail.com, tai tekstiviestillä 044 554 4779.

 

Luento: Enkelit arjessa

Tanja Kettumäki
Ma 23.10.

Mitä tarkoittaa, että enkelit ovat mukana arjessasi? Miten saat heidät mukaan arkeesi? Kun enkelit ovat mukana arjessasi tarkoittaako se, että elämäsi on helppoa ja kevyttä? Muun muassa näitä teemoja Tanja käsittelee luennossaan Enkelit arjessa. Lopussa tehdään mielikuvamatka enkelten tasolle ja saadaan viesti omaan elämään. Ilmoittautumiset pe 20.10. mennessä Tanja Kettumäki, puh. 050 5381 584 tai foxiefox(at)hotmail.com.

Lahtelainen Tanja Kettumäki on ALH enkelihoitaja- ja kouluttaja, regressiohoitaja sekä kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja. Peruskoulutukseltaan hän on musiikkipedagogi amk/huilunsoitonopettaja. Tanja haluaa herätellä ihmisiä hakemaan tietoa ja kehittämään itseään siten, että jokainen voisi loistaa kirkkaana omaa valoaan. Vahva oma valo auttaa ensisijassa ihmistä itseään tasapainoiseen elämään, mutta laajenee itsetyöskentelyn myötä valaisemaan myös kanssaihmisten elämää.

 

 

Kanavointeja Jakatzilta

Sinikka Sihvonen
Ma 30.10.

"Olen toiminut Jakatzin kanavana vuodesta 1995 lähtien. En ole käynyt mediaalista koulutusta, vaan se on minulle annettu lahja.  Jakatz on auttamassa ihmisiä tuomalla apua heidän elämäntilanteisiinsa.  Pidän myös yksityisistuntoja, jolloin asioita voidaan käsitellä laajemmin ja syvemmin kuin mitä ryhmässä tapahtuu." -Sinikka